Palvelumme yrityksille Turussa ja Varsinais-Suomessa

Toteutamme rakentamista ja remontointia Turun ja Varsinais-Suomen alueen yrityksille. Teemme työt yli 30 vuoden kokemuksella, ja saat meiltä sekä pienet että suuremmat urakat. Palvelemme yrityksiä erityisesti laatoituksissa, vesieristystöissäja muurauksissa.
 

Olemme Hartelan pitkäaikainen aliurakoitsija.


Yritykset

Petri Vuohijoki
050 52 93 960
petri@siltalapalvelut.fi

Ota yhteyttä

Työvaiheet:

  1. TARJOUSPYYNTÖ. Asiakas ottaa meihin yhteyttä ja ilmaisee remontin tai rakentamisen tarpeensa.
  2. KARTOITETAAN KOHDE. Maksuton kartoituskäynti asiakkaan luona kohteessa. Keräämme kohteen tiedot (kuvat, mitat, pinta-alat ym.) 
  3. TARJOUSLASKELMA. Kohteen kartoituksen jälkeen teemme kiinteän tarjouksen, jossa eritellään kauppasisältö sekä eritellään, mikä on mahdollisesti lisätyönä tehtävää työtä.
  4. SITOVA SOPIMUS. Noudatamme rakentamisen laatuvaatimuksia (yleinen RYL sekä SisäRYL 2013) Kaikki luvanvaraiset työt tehdään sertifioidusti (sähkötyöt LVI-vesieristetyöt ym.)
  5. TYÖSUUNNITELMA. Selvitämme tarvittavat materiaalit, aikataulut, logistiikan ja valitsemme yrityksestämme työntekijät urakkaan.
  6. TYÖN TOTEUTUS. Seuraamme työn edistymistä reaaliajassa ja pidämme huolta yhteydenpidosta asiakkaaseen. Omavalvontamme toimii, joten voit olla varma, että työmenetelmät, työkalut ja työmiehet ovat siinä kunnossa kuin pitääkin.

 

Ota yhteyttä


Rakennusterveysasiantuntijan palvelut

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake