Asiakaslähtöistä rakentamista ja remontointia vuodesta 2002

Rakkaudesta rakentamiseen

Pyydä tarjous ›

YRITYKSILLE

YKSITYISILLE

Siltala-Palvelut Ky rakentaa ja remontoi Turun talousalueella

Siltala-Palvelut Ky on vuonna 2002 perustettu rakennusalan yritys ja moniosaaja. Toteutamme laadukkaat, yksilölliset ratkaisut remontoinnin ja rakentamisen saralla Turussa ja Varsinais-Suomessa. Yrityksemme ydin on jo nuorena syttynyt intohimo laastirakentamiseen, kuten laatoitukseen sekä muuraukseen ja betonirakentamiseen, joista meillä on yrityksessämme yli 30 vuoden ammattitaito.

Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että kotitaloudet. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan monipuolista rakentamista aina kylpyhuoneremontista viherrakentamiseen asti.

Ota yhteyttä ›

Aidosti asiakaslähtöinen palvelu

Yritystoimintamme periaatteena ja lähtökohtana on asiakastyytyväisyyden huomioiminen työn joka vaiheessa: tavoitteemme on, että ammattitaito kohtaa asiakaspalvelun. Annamme töillemme 100% asiakastyytyväisyystakuun. Projektin joka vaiheessa arvioimme työmme jälkeä ja haluamme taata, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Luottamus ja laatu

Meiltä saat korkealuokkaista, eri aikakausien rakennusmääräysten ja menetelmien mukaista ammattitaitoa, aina kohteen vaatimusten mukaan. Toteutamme työt, kuten vesieristämisen ja märkätilaremontit sertifioidulla osaamisella. Työskentelemme suurella sydämellä ja pitkällä kokemuksella – voit turvata asiantuntemukseemme ja työmme laatuun.

Ota yhteyttä ›

Vanerimyynti ja vanerin toimitus

Myymme myös vaneria ja toimitamme vanerilevyt mittatilaussahauksena! Saat kauttamme koivuvanerin ja filmivanerin, tarvittaessa myös suurina levykokoina.

Vanerimyynti tapahtuu osoitteessa:
Alikulmantie 335,
21450 Tarvasjoki

Ota yhteyttä ›

Siperianlehtikuusituotteet

Monipuolisessa valikoimassamme on myös laadukas siperianlehtikuusi, jota myymme sekä yksityis- että yrityskäyttöön. Siperianlehtikuusi soveltuu erinomaisesti ulkorakentamisen (muun muassa terassit, ulkokalusteet, laiturit) tarpeisiin.

Vanerimyynti tapahtuu osoitteessa:
Alikulmantie 335
21450 Tarvasjoki

Ota yhteyttä ›

Rakennusterveysasiantuntijan palvelut

Rakkaudesta rakentamiseen – jo vuodesta 2002

Työmme jäljessä näkyy osaaminen ja aito intohimo rakentamiseen.

Ota yhteyttä ›

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Yhteystiedot 050 5293960