Palvelumme yksityisasiakkaille Turussa ja Varsinais-Suomessa

Toteutamme rakentamista ja remontointia Turun ja Varsinais-Suomen alueella kaikille yksityisille asiakkaille. Palvelemme yksityisasiakkaita erityisesti  kylpyhuoneremonteissa, saunaremonteissa ja maanrakentamisessa. Teemme kylpyhuoneremontit sertifioidulla vesieristämisen osaamisella


Petri Vuohijoki
050 52 93 960
petri@siltalapalvelut.fi

Ota yhteyttä

Projektin kulku:

  1. TARJOUSPYYNTÖ. Asiakas ottaa meihin yhteyttä ja ilmaisee remontin tai rakentamisen tarpeensa.
  2. KARTOITETAAN KOHDE. Maksuton kartoituskäynti asiakkaan luona kohteessa. Keräämme kohteen tiedot (kuvat, mitat, pinta-alat ym.) 
  3. TARJOUSLASKELMA. Kohteen kartoituksen jälkeen teemme kiinteän tarjouksen, jossa eritellään kauppasisältö sekä eritellään, mikä on mahdollisesti lisätyönä tehtävää työtä.
  4. SITOVA SOPIMUS. Noudatamme rakentamisen laatuvaatimuksia (yleinen RYL sekä SisäRYL 2013) Kaikki luvanvaraiset työt tehdään sertifioidusti (sähkötyöt LVI-vesieristetyöt ym.)
  5. TYÖSUUNNITELMA. Selvitämme tarvittavat materiaalit, aikataulut, logistiikan ja valitsemme yrityksestämme työntekijät urakkaan.
  6. TYÖN TOTEUTUS. Seuraamme työn edistymistä reaaliajassa ja pidämme huolta yhteydenpidosta asiakkaaseen. Omavalvontamme toimii, joten voit olla varma, että työmenetelmät, työkalut ja työmiehet ovat siinä kunnossa kuin pitääkin.
  7. ASIAKASTYYTYVÄISYYSTAKUU. Käymme kohteen läpi asiakkaan kanssa, kun työt on valmiit. Työskentelymme sisältää työvaiheiden dokumentointia, jotka käymme läpi työn valmistuttua yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä


Rakennusterveysasiantuntijan palvelut

Tarjouspyyntö

Jätä meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake